Тример електричний, 1400 Вт, 230 В~50 Гц, 7500 об/хв, плавний пуск INTERTOOL DT-2258

Розбиваємо ціни до -50%
До завершення акції залишилось:
В наявності
3499 грн
2799 грн
Ви економите: 700 грн (20%)
+
Купити в 1-клік
shareПоділитися
Наші переваги
  • — Офіційна гарантія
  • — Доставка по всій Україні
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
  • — Краща ціна
Варіанти оплати
  • — Готівкою при отриманні
  • — Картами Visa та MasterCard
  • — Оплата по рахунку
  • — Безготівковий розрахунок
Доставка та самовивіз
  • — По Україні - Нова Пошта (за тарифами перевізника) 
  • — По Харкову - від 50 до 350 грн
  • — Самовивіз - м. Харків, вул. Богдана Хмельницького, 32а

Переваги моделі

Електричний тример DT-2258 призначений для косіння трави, прибирання кущів у домашньому саду, на присадибних ділянках малих і середніх територій. Відмінно підходить для роботи у важкодоступних місцях, де не дістати газонокосаркою, а також на місцевості з нерівним рельєфом. 

Продуктивність

 

Продуктивність

Тример оснащений більш витривалим двигуном, потужністю 1400 Вт, який розвиває високі оберти до 7 500 об/хв. Ці характеристики забезпечують відмінну продуктивність та ефективну роботу навіть з жорсткою, густою травою, очеретом тощо.

Комплектується котушкою з волосінню 1,6 мм і тризубим ножем, при цьому в експлуатації можна використовувати волосінь будь-якої форми для вашої зручності.

Ширина косіння – 255 мм (для ножа) і 420 мм (для волосіні). Завдяки можливості встановлення ножа, тример впорається із заростями кущів з товщиною гілок до 20 мм.

Двигун розташований у верхній частині штанги, пил і волога не потрапляють всередину, це дозволяє працювати із сухою та мокрою травою в будь-який час доби.  

Зручність в роботі

Зручність

Реалізована широка велосипедна рукоятка з органами керування на ергономічних прогумованих ручках. Положення рукоятки може регулюватися під оператора для комфорту протягом всього часу роботи.

Двохплечовий ранцевий ремінь з регулюванням відмінно розподіляє навантаження на всю спину оператора та забезпечує зручне розміщення тримера в руках.

Комплектний трилопатевий ніж двосторонній, тому ви зможете швидко перевернути сторону, що затупилася, і знову приступити до роботи. 

Ремінний привід

Ремінний привід

В електрокосі DT-2258 хромована штанга зі встановленим ремінним приводом, який надійно працює та передає крутний момент від двигуна на вал і далі на різальний інструмент. Ремінна передача захищає мотор та редуктор від пошкодження при потраплянні різального інструмента на тверді предмети та гарантовано збільшує ресурс, забезпечуючи довгу та безперебійну службу електротримера.

Безпека та надійність

 

Безпека та надійність

Плавний пуск захистить від ривків у роботі і полегшує керування інструментом.

Кнопка блокування від випадкового пуску зробить роботу з тримером безпечнішою і не дозволить увімкнутися інструменту в непорібний момент.

Суцільна штанга робить роботу з інструментом надійною і вбереже від можливої появи люфтів.

Захисний кожух виготовлений з ударостійкого пластику, він закриває різальне обладнання, таким чином оберігає користвача від викиду трави та інших предметів.

Електротример, на відміну від бензинових моделей, може використовуватися в закритому просторі: в оранжереях, теплицях тощо.

Не розрахований на роботу з фрезою!

Код виробника:
DT-2258

Не знайдено дописів

Написати відгук